Tähelepanu!

Juhime tähelepanu, et antud uudis on rohkem kui aasta vana, mistõttu võib olla sisu vananenud. Soovitame võimalusel tutvuda uuemate infoallikatega sellel teemal.

PRESSITEADE: Eesti Puuetega Inimeste Koja uus juhatuse esimees Meelis Joost panustab võrgustiku arengusse ja heade koostöösuhete säilitamisele

02.09.2022 | Eesti Puuetega Inimeste Koda | Jaga Facebookis

Eesti Puuetega Inimeste Koda
PRESSITEADE
02.09.2022

Eesti Puuetega Inimeste Koja uus juhatuse esimees Meelis Joost panustab võrgustiku arengusse ja heade koostöösuhete säilitamisele

25.augustil toimunud Eesti Puuetega Inimeste Koja (EPIKoja) üldkoosolekul toimunud valimistel valiti uueks juhatuse esimeheks Meelis Joost. Lisaks valiti juhatuse koosseisu kaks uut juhatuse liiget - Veronika Allas ja Kadri Palk. Varasemast juhatuse koosseisust jätkavad Ulvi Tammer-Jäätes, Kaia Kaldvee, Kairit Numa, Jakob Rosin, Mihkel Tõkke ja Helmi Urbalu.

Meelis Joosti seob EPIKojaga pikaajaline ajalugu: ”Olen EPIKoja tegemistega kursis alates 1999. aastast ning selle aja jooksul on ellu viidud arvukalt projekte, mis on aidanud EPIKojal olla ühiskonnas nähtaval kohal. Selles töös on väga palju mind aidanud kolleegid ja kõik EPIKoja liikmesorganisatsioonid. Eriti tahan tänada EPIKoja eelmisi juhatusi ja juhatuse esimehi. Olen saanud töötada koos eelmiste juhatuse esimeeste Helve Luige ja Monika Haukanõmmega, tänu kelle panusele EPIKoda on tugev organisatsioon, mille ette asuda.”

EPIKoja juhatuse esimehena lubab Joost panustada eelkõige võrgustiku arengusse ja heade koostöösuhete säilitamile. “Kõiki puudeliike ja väga laia spektrit kroonilisi haigusi esindavaid patsientide huvikaitseorganisatsioone kokku liitev EPIKoda on unikaalne saavutus, mille üle võib uhkust tunda ka väljaspool Eestit. Eelseisva 4 aasta jooksul on plaanis tugevdada koostööd, tõhustada huvikaitse tegevust, aidata leida vahendeid, et võrgustik areneks ja leiaks juurde uusi aktiviste. EPIKoda on partneriks riigile, aidates Eesti ühiskonnas puuetega inimeste õiguste, kõiki kaasava ligipääsetava ühiskonna, kaasava hariduse ja paljude teiste teemade arengule kaasa. Selle koostöö tugevdamine tänases keerulises rahvusvahelises olukorras, hinnatõusu ja ebavõrdsuse suurenemise tingimustes on suur väljakutse, kuid koostöös on kõik raskused ületatavad,” lausus Joost.

Lisainfo: Meelis Joost, EPIKoja juhatuse esimees, telefon +372 501 4164
Maarja Krais-Leosk, EPIKoja tegevjuht, telefon +372 661 6393

TOP