Tähelepanu!

Juhime tähelepanu, et antud uudis on rohkem kui aasta vana, mistõttu võib olla sisu vananenud. Soovitame võimalusel tutvuda uuemate infoallikatega sellel teemal.

Pardiralli ja EPIKoda toetavad sügava puudega laste peresid

28.08.2020 | Eesti Puuetega Inimeste Koda | Jaga Facebookis

Käesoleval aastal on Pardiralli ametlikuks partneriks Eesti Puuetega Inimeste Koda (EPIKoda). Kogutud annetustest eraldatakse 30 000 eurot sügava liitpuudega, väga suure ööpäevaringse hooldusvajadusega kuni 18 aastaste laste toetamiseks.

Peredel on võimalik toetust kasutada puudega lapse lapsehoiuteenuse eest tasumiseks. Sel viisil ulatatakse abikäsi umbes 30 perekonnale üle Eesti, kes nimetatud tingimustele vastavad ja abi kõige enam vajavad.

"Olen õnnelik ja tänulik, et Pardiralli on meie kaudu suure hooldusvajadusega laste pered oma tiiva alla võtnud. Loodame, et toetus annab vapratele, kuid kurnatud emadel ja isadel võimaluse veidigi puhata," selgitab EPIKoja tegevjuht Anneli Habicht.

Pardiralli toimub 30. augustil ETV-s, algusega 19:30. Saatele on tagatud eesti viipekeele tõlge, mida saab jälgida interneti otseülekandes Eesti Rahvusringhäälingu ERR portaalis. Kordussaade varustatakse subtiitritega.

Annetusi saab teha helistades telefonidele:

  • 900 21 50 - annetussumma 5€
  • 900 21 10 - annetussumma 10€
  • 900 21 25 - annetussumma 25€

Pardiralli on 2014. aastal Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võistuujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks. Rohkem infot Pardiralli koduleheküljelt

TOP