Tähelepanu!

Juhime tähelepanu, et antud uudis on rohkem kui aasta vana, mistõttu võib olla sisu vananenud. Soovitame võimalusel tutvuda uuemate infoallikatega sellel teemal.

Paralümpiakomitee ja FC Flora korraldavad 20. augustil suure paraspordipäeva "Sport ühendab"

09.08.2022 | Eesti Puuetega Inimeste Koda | Jaga Facebookis

Eesti Paralümpiakomitee ja jalgpalliklubi FC Flora korraldavad laupäeval, 20. augustil suure paraspordipäeva „Sport ühendab“. Paraspordipäev toimub kell 16:00-19:00 A. Le Coq Arena idatribüüni esisel väljakul paikneval festivalialal. Kell 19:00 algab staadionil lisaks Premium Liiga kohtumine Tallinna FC Flora ja Pärnu JK Vapruse vahel, kuhu on kõik külalised oodatud.

Paraspordipäeval tutvustavad erinevad spordiklubid ja organisatsioonid erinevaid paraspordialasid. Huvilistel on võimalik teha lähemat tutvust istevõrkpalli, ratastoolikorvpalli, parakergejõustiku, parajalgrattasõidu, ratastoolikurlingu, paraujumise, elektriratastooli saalihoki, parasulgpalli, parajõutõstmise, parapurjetamise ja teiste aladega. FC Flora korraldab huvilistele ekskursioonid A. Le Coq Arenale, kus on ühtlasi avatud näitus Eesti sportlaste esinemisest paraolümpiamängudel ja kurtide olümpiamängudel. Paraspordipäevast võtavad osa ka Eesti tuntumad parasportlased Egert Jõesaar, Matz Topkin ja Tanel Visnap, kes räägivad oma sporditeest, innustuse ja motivatsiooni leidmisest ning raskuste ületamisest pikal teekonnal silmapaistvate tulemuste poole.

Ekstra just sellele mängule otsitakse puudega lapsi ja noori auväärsesse ametisse saatmaks väljakule Eesti parimaid jalgpallureid väga tähtsaks lahinguks. Koos mängijatega rahvusstaadionile minek on väga suur elamus ning pakub osalejatele palju erilisi emotsioone. FC Flora ja Eesti Paralümpiakomitee poolt on lastele mängijate saatmise ajaks t-särgid. Maskotilapseks ootame 22 puudega last ja noort pikkusega kuni 150cm.

Maskotilapse ankeedi saad täita siit: forms.gle/4xJycDjyXPHR64vC8

Facebooki ürituse link ja info päeva kohta SIIN https://www.facebook.com/events/745019606723821?ref=newsfeed ja SIIN: https://www.paralympic.ee/et/eesti-paralumpiakomitee-ja-fc-flora-korraldavad-20-augustil-suure-paraspordipaeva-sport-uhendab

TOP