Tähelepanu!

Juhime tähelepanu, et antud uudis on rohkem kui aasta vana, mistõttu võib olla sisu vananenud. Soovitame võimalusel tutvuda uuemate infoallikatega sellel teemal.

Erivajadusega üliõpilaste stipendiumite sügisene taotlusvoor 2022/2023 õppeaastaks

30.08.2022 | Eesti Puuetega Inimeste Koda | Jaga Facebookis

Taas on avanenud erivajadusega üliõpilaste stipendiumi sügisene taotlusvoor 2022/2023 õppeaastaks. Stipendiumi taotlemise tingimustes muudatusi ei ole. Kuid seoses senise taotlussüsteemi sulgemisega tehniliste probleemide tõttu, võetakse taotlusi vastu e-kirja teel. Taotlemisel tuleb esitada samad dokumendid, mis eelmisel aastal. Taotleja ei pea ennast kuskil süsteemis eraldi registreerima.

Erivajadusega üliõpilaste stipendiumi taotlemiseks tuleb esitada järgmised dokumendid:
• taotlusvorm;
• nõusolek isikuandmete töötlemiseks;
• osakoormusega õppivad või õppekava akadeemilisel puhkusel täitvad taotlejad peavad esitama õppeainetesse registreerumise tõendi.

Taotlusvorm ja nõusoleku vormid on kättesaadavad ameti kodulehelt Haridus-ja Noorteamet/Erivajadusega üliõpilaste stipendium. Mõlemad vormid tuleb alla laadida oma arvutisse ning täita kõik nõutud väljad. Palume vormid digiallkirjastada eraldi digikonteineris.

Taotlemisel tuleb esitada digiallkirjastatud taotlusvorm koos nõutud lisadokumentidega aadressile rvo.dokumendid@harno.ee pealkirjaga „EV stipendium“, hiljemalt väljakuulutatud tähtajaks 20. september 2022. Juhul, kui digiallkirjastamise võimalus puudub printida täidetud taotlusvorm ja allkirjastada paberil. Paberil dokumenti oodatakse posti teel aadressile Haridus-ja Noorteamet, stipendiumite ja toetuste büroo. Tõnismägi 11, 10119 Tallinn. Dokumentide esitamise võimalus sulgub 20. septembril kell 23:59.

Lisaküsimuste korral võtke julgelt ühendust Haridus- ja Noorteameti stipendiumite ja toetuste büroo vanemspetsialisti Liis Uulmaniga: Tel +372 699 9395 või liis.uulman@harno.ee.

TOP