Uudised

MTÜ Pro Civitab korraldab koostöös Eesti Puuetega Inimeste Kojaga  isiksusearengukoolitusi puuetega inimestele.

Kuigi ükski koolitus pole imevahend, saab osaleja teada, kuidas iseendaga paremini hakkama saada ning kuidas kujundada eneses positiivseid harjumusi.
Koolituspäevadel tegeleme selliste teemadega:

  • mina – kes ma olen
  • minu sisemised jõud
  • mis mind liikuma paneb
  • mina kui tegutseja
  • minu suhe maailmaga
  • minu retsept tulevikuks.

Koolitus kestab 45 akadeemilist tundi ning on osaleja jaoks tasuta. Koolitusgrupi keskmine suurus – 10 inimest – on väike ning võimaldab aktiivõppe meetodite kasutamist ning individuaalset lähenemist. Koolitused on vaheldusrikkad, loengud vahelduvad arutelude, rühmatööde ja praktiliste harjutustega. Pikem tutvustus.

Koolitusi viivad läbi kogenud psühholoogilised nõustajad ja koolitajad Anneli Salk ja Eda Kaljuste.

Tallinnas toimub koolitus 25.05, 30.05, 06.06, 08.06, 13.06; 15.06 Eesti Puuetega Inimeste Kojas aadressil Toompuiestee 10. Koolitus algab kõigil päevadel kell 10.00 ning kestab kuni 15.15ni. Infopäev toimub juba 18. mail kell 11.00. Koolitajateks Eda Kaljuste ja Anneli Salk. Registreeruda saab koolitusele siin.

Info ja samuti registreerimine 56 659 118 või anu.viltrop@gmail.com